Olthof Groep beschikt over een eigen Slipformpaver. Deze machine verwerkt de betonmortel tot betonwegen, in verschillende breedtes. Voor dit machinaal verwerken van beton, is een goede voorbereiding belangrijk. Olthof Groep beschikt over een uitgebreid netwerk aan kennis en materieel om dit te realiseren. Hierdoor is Olthof Groep als geen ander in staat de kavelpaden / betonwegen te realiseren, zoals de klant het wenst.

Kwaliteit

Olthof Groep beschikt over een eigen betonmortelcentrale, gestationeerd in Sappemeer. Hier worden de verschillende betonmengsels gemaakt en gecontroleerd. Dit garandeert een constante hoge kwaliteit, wat van cruciaal belang is voor goede betonwegen.


 

Transport

De betonmortel wordt geleverd op locatie d.m.v. kipper of betonmixer. Alle voertuigen beschikken over een Track & Trace systeem, zodat Olthof Groep te allen tijde kan zien waar de voertuigen zich bevinden. Door middel van dit systeem wordt eventueel oponthoud tot een minimum beperkt en kan er snel geschakeld worden bij wisselende omstandigheden. Ook dit staat garant voor een constante hoge kwaliteit aanvoer


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.